sedegb

Skogstorp Gård

Skogstorp gård i Holmsjö ligger vackert belägen i en av blekinges inlands allra vackraste omgivningar. På 400 hektar erbjuder vi en genuin naturupplevelse där sjöar och skog agerar hem åt ett rikt djurliv. Vi välkomnar dig till dig en harmonisk naturupplevelse!

Skogstorp Gårds Mansgårdsbyggnad
Skogstorp Gård i Holmsjö :: Fritidsvilla

Stuguthyrning

Våra exklusiva fritidsvillor är den utmärkta basen för de naturupplevelser som väntar kring Skogstorp Gård. Villorna erbjuder alla de bekvämligheter som önskas för att kunna njuta av vistelsen efter en dag i skog och mark. 

Stuguthyrning

Jaktarrangemang

Jaktarrangemang

Skogstorp Gård har sedan en lång tid tillbaka varit känd för sina fina jaktmarker. Här finns möjligheten att jaga såväl rådjur, älg, dovhjort som vildsvin. Vi kan även hjälpa er med olika former av service kring jakten, exempelvis eftersökingshundar. 

Jaktarrangemang

Vedförsäljning

Vedförsäljning

Vi har försäljning av högkvalitativ torr björkved. Vi kapar, klyver och torkar för att sedan sälja större volymer eller 70-literssäckar. Vi erbjuder även hemleverans!

Vedförsäljning

Fiske i Skogstorp

Fiske i Skogstorp

För våra boendegäster erbjuder vi hela fem sjöar i det absoluta närområdet med gyllene möjligheter för ett roligt och varierat fiske. För er som är inkvarterade på gården finns såväl båt som kanot att tillgå för era fisketurer.

Fiske i Skogstorp